‘Ik vind het belangrijk dat mensen elkaar goed verstaan. Het is de smeerolie van ons werk. Loopt het soepel dan werken we prettig samen en dat houdt ons ‘aan de praat’.’ Spraaksaam Annelies Weijschedé

GEEN BEWEGING?

Hoor je vaak ‘we krijgen te weinig informatie’? Is er teveel stress? Of is het gelatenheid troef? Is er angst om echt open te zijn? Is het droevig gesteld met de interne en externe hoffelijkheid?

Wat doe je als de motor stokt? Als mensen morrelen? Wat als noodzakelijke ingrepen op gespannen voet komen te staan met de spankracht van mensen?

Kortom: wat doe je met samenwerkings- en communicatieproblemen?

‘Mijn ervaring is dat als mensen vanuit een comfortabele positie hun verhaal kunnen vertellen dit moeilijk bespreekbare onderwerpen boven tafel brengt. Meedenken verbindt en zet mensen in beweging‘... lees meer

Spraaksaam brengt mensen bij elkaar om op een natuurlijke manier de rode draad in haperende betrokkenheid - dat wat we eigenlijk liever niet bespreken - met elkaar zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Hoe? lees meer

Spraaksaam verkent en spreekt met mensen over de beleving van hun werk in tijden van stagnatie en grote versnellingen.

Het interviewt mensen in organisaties, faciliteert dialoog en doet verrijkende voorstellen om weer een gemeenschappelijke taal te spreken.

Wat Spraaksaam precies voor u kan doen leest u hier.

CONTACT

Spraaksaam

Annelies Weijschedé  

facilitator en coach

M +31(0) 6 15 398 808   

|  E annelies.weijschede@spraaksaam.nl          

       coach locatie: Lindengracht 21 3633AS Vreeland

             postadres: Klapstraat 23  3633BH Vreeland

SPRAAKSAAM GAAT HET GESPREK AAN

Het is tijd voor een werkwijze die aandacht geeft en focust op bewegingsvrijheid.

  Welkom!